sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Mukava viikonloppu haikeilla mausteilla

Vamppi on toipunut hyvää vauhtia, sain eilen nypittyä tikit itse pois tässä viikonloppuna ja tänään tehtiin jo ihan normaali remmilenkki huonosta ilmasta huolimatta. Sanoisin että maanantai ja tiistai on syytä vielä remmilenkkeillä vaikka varpaanväli onkin jo nätti, tuo neitikoira menee kuitenkin kuin viitapiru kun tuosta valloilleen pääsee ja maasto on aika jäistä vielä. Ettei kolota parantunutta haavaa heti uudestaan.

Perjantaina huomasin että Vastavirralla soitti eräs vanha suosikkini, brittiläinen Vibrators jossa soittaa ja laulaa nykyisin suomalainen Pete. Mukavaa että toi bändinsä taas vastikselle (vuosi sitten toukokuussa viimeksi), lauantaina soittivat Stiff Little Fingersin lämppärinä Helsingissä. Myös muutama ystävä ilmaantui paikalle ja vaikka perjantaiväsymystä vähän olikin liikkeellä, meno oli mukavan hilpeätä.

Montako pötköttäjää näet kuvassa? Ritukin on vaihteeksi sietänyt koiria sen verran että on mahtunut viikonlopun mittaa pariin kertaan sohvalle.Sitten ne viikonlopun haikeat ja vaikeat. Joissain tilanteissa ainoa viisastenkivi mitä voi kasvatinomistajalle jakaa on se, että nyt olisi aika luovuttaa. Parantumattomien sairausten kohdalla se luopuminen tulee ennemmin kuin toivoisi. Kun en ole enää aktiivinen kasvattaja on jäljellä oleva osuus valitettavan usein vanhenevien lemmikkien terveydenhoitoon ja lopulta terminaalihoitoon liittyvää kun uusia pentusia ei enää maailmaan meiltä synny. Kiitos kaikille kasvattieni omistajille siitä että hoitavat lemmikkejään hyvin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti