sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sunnuntaita taasen

Näin vilahti taas viikonloppu nopsaan. Eilen piti käydä katsomassa Kovasikajuttu Niagarassa, suosittelen lämpimästi http://kovasikajuttu.fi/
Tänään on tullut ruopsuteltua pihaa. Tai siis Seppo on silpunnut oksasilppurilla orapihlajanoksia (ei kivaa) ja minä siivosin kadunpuoleisen nurtsisuikaleen, aika "kivasti" tuota koiranpskaa ja roskia oli taas ihanaisten ohikulkijoiden toimesta jätetty. Jospa tuolla nyt kuitenkin pystyisi nurtsin leikkaamaan silloin tällöin kesän mittaa. Osalla naapureista näyttää olevan strategiana jättää nurmikko kasvamaan pitkäksi ja sotkut sen piiloon. Kaupungissa kun haluaa asua niin ei auta valittaa ;) kamalasti.

Mitäs muuta? Terra on ulkoillut paljon ja Ritu puolestaan nauttinut lämpimästä takasta, eilinen sadepäivä vaati vaihteeksi lämmitystä. Vamppi on ollut tänään paljon ulkona meidän siivotessamme mutta kyllä piti käydä silti päästelemässä vähän rantsussa."Kivoja töppöjalkoja!"

Toivottavasti huomenna ei ole koiralla paikat kipeät, meinasi lentää aika vauhdista voltit kun juoksi leirintäalueen nurtsipuolella ja ylitti ojan vähän turhan kovasta vauhdista. Ihan selälleen ei silti mennyt eikä onnuskellut kotimatkalla joten toivottavasti meni taas vain koordinaatiokyvyn treenaamisen piikkiin. Plääh, olisi tässäkin kohtaa kyllä kelvannut kolmepäiväinen viikonloppu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti