tiistai 22. toukokuuta 2012

Kesäisiä kelejä

Kelit ovat niin hienoja että melkein pystyn olemaan olematta harmissani siitä etten ole menossa tällä viikolla WGT:n Leipzigiin kuten parina edellisenä vuonna. Ulkomaisia festareita sitten taas ensi vuonna kun on paremmin aikaa. Tällä hetkellä on ihan tarpeeksi puuhaa kotosalla tuon eilen 5 kk täyttäneen koiran kanssa :). Vamppi on tällä hetkellä noin 43 cm korkea ja painaa 8,3 kiloa. Aikuismitat alkavat hiljalleen häämöttää.

Vamppi alkaa olla lämpimissään jo tässä auringossa ja vettä on syytä ottaa mukaan pidemmille ulkoiluretkille. Terra puolestaan on aivan elementissään ulkona. Ritua ei ole juurikaan näkynyt, se nauttii reviirinsä rauhoittumisesta koska laitoimme alakerran ovelle haan niin että vain kissat mahtuvat sinne. Ei ylentänyt oikein niin minun kuin kissojenkaan mieltä se, että Vamppi ei ymmärrä kaksilla säännöillä pelaamista ja kävi aikas usein tekemässä tarpeensa kissojen hiekkalaatikon eteen. Kissoille on nyt sitten rauhoitettu 2 kerrosta ja Vampilla on käytössään tämä rintamamiestalon keskikerros. Katsotaan lisäätyvätkö vapaudet kun sisäsiisteys varmistuu. Rapuissa juoksentelu varsinkaan omia aikojaan ei mielestäni ole kuitenkaan oikein tarpeellista kohellusta koirille.

Tässä vähän Terran mietteitä kesäisistä keleistä.


"Idari haluaa painia auringonläikissä, en ala!""Tarhassa on paljon mielenkiintoisempaa.""Luumunkukat tuoksuvat.""Koirakin on tullut piha-aurinkoon pötköttämään.."


"ei kun kierimään?"


"Esittämään nahkarukkasta? Voi hyvää päivää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti