lauantai 12. lokakuuta 2013

Lokakuun kuvasatoa

En ole jaksanut bloggailla koska hartiani ovat olleet aika pahasti jumissa, lihasrelaksantteja on saanut syödä. Eli neulominen ja turha koneella istuminen ovat nyt kiellettyjen listalla. Viime viikonloppuinen sienestäminen ja sienten käsittely ei ehkä myöskään ollut just sitä mitä lääkäri olisi suositellut. Mutta tulipa jotain talven varalle. Koirat ovat joutuneet olemaan epäsosiaalisia koska epäilin niillä nenäpunkkiä. Viimeiset milbemax-tabut saivat viime tiistaina joten ensi viikon loppupuolella pitäisi olla jo se riesa taltutettuna kunnes taas koirapuistosta tms osuu kohdalle. Ulkoilukelit ovat onneksi olleet enimmäkseen hyviä.


Aamu Härmälässä.


Keskustassa.Sieniretkeilijä Urjalassa.Pyhäjärveä. Kävelin koirien ja ystäväni kanssa torstaina Pyynikin näkötornille munkkikaffelle. Hyvä kolmen tunnin lenkki.

Perjantaina paistoi aurinko Härmälässä. 
Sabmaa lähestyy uhkaava VILLITYSKOHTAUS!


Peltolammilla oli pakko ottaa tänää useampi kuva joutsenperheestä. Pyhäjärvellä olen nähnyt juotsenia vain kaksistaan-kolmistaan liikkeellä tänä syksynä. Kyllä lintujen muutto on vauhdissa jo.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti