sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Lumiakuvia

Minulla leikkasi kiinni pari viikkoa sitten kun kännykkäni jätti herättämättä 2 aamuna peräkkäin -kun Seppo oli juuri työmatkalla. Joten aikaistin aikomaani puhelimenvaihtoa parilla kuukaudella ja marssin ostamaan lumia620;n. Minua ei kiinnosta tippaakaan tekniikka, kotikoneenani on vanha mac ja töissä tulee käytettyä tietysti pc:tä. Mutta sen verran hyvin on lumiaa markkinoitu ja hintakin vastasi paremmin  odotuksiani joten tuo halvin malli lähti sitten matkaan. Ja kuinkas sitten on käynytkään, noin viikossa hipeilöintinäyttöpuhelimesta tuli sellainen itsestäänselvästi kivasti mukana oleva laite millä voi pikapikaa tsekata samalla kertaa, onko ollut puhelin, sähköposti tai muuta sähköistä viestintää ;). Hyvä puoli tuossa on ihan kohtuullinen kamera joka on sitten aina matkassa. Tässä räpsyjä parilta viime viikolta.


Vapunaattona.


Kisut kerrankin sopuisasti samalla pöydällä aamuseitsemältä aurinkoa palvomassa. Huom Terran ilme..


Keskiviikkona 8.5. iltalenkillä.


Seppo&Pyhäjärvi.


Lekottelua.


Tälläisen kimpun raatsin jo poimia omalta pihalta.


Sirkusmeininkiä (agilitykisat) Eteläpuistossa lauantaina. Tuli tehtyä kunnon lenkki kun käppäilin ystäväni kanssa Nekalasta Pyynikille ja Arboretumin kautta takaisin, kolme tuntia. On mukavaa että Pyynikin näkötörnin kahvilan terassille ovat koiratkin tervetulleita. 


Tänään meillä oli kunnon siivouspäivä. Joka alkoi valitettavasti harvinaisen kuvottavalla siivouksella. Vampilla on ollut vatsa sekaisin viime yöstä alkaen ja aamulla haju ja sotku oli sitä luokkaa että meinasi tulla yököt. Huh. Tulipahan pestyä koirien petien päällisetkin varmuuden vuoksi. Ja muu kämppä samalla vauhdilla. Illalla päätimme lähteä lähinnä vaihtelun vuoksi tunnin remmilenkille Lempäälään Ammeljärven laavulle asti ja saivat koirat vähän spurttaillakin kunhan ei oltu pitkospuilla. Kumpikaan ei ole siis ollut enää huonovointisen oloinen ja päivällä annetut nutrisalit, attapektit ja maitohappobakteerit ehtivät jo vaikuttaa. Päätin myös pahuuttani antaa kummallekin koiralle 3 paistettua poronluuta ulos jyrsittäväksi aamupäivällä ja jätin normaaliruoan väliin, luut kun yleensä kovettevat tuotoksia. Ei niistä ainakaan haittaa ollut ja koirat oleilivat pari tuntia omalla pihalla varmuuden vuoksi. Eri asia jos vatsavaiva pitkittyy, sitten mennään paaston ja hyvin kevyiden ruokien kanssa. Mutta kaipa nuo varsin kuivat luut puolipaastosta kävivät.


Namia retkellä.


Ammeljärvi.


Tämän järven nimeä en muista, on sellainen tosi pieni ja tumma suojärvi ennen ammeljärveä. Koirat tietysti päättivät paluumatkalla käydä kumpikin uimassa uppeluksissa asti joten meillä oli melko herkän tuoksuisia otuksia autossa paluumatkallla.


Koirat saivat äsken ruokansa laimennettuna puolet määrästä riisiä + Vamppi vielä maitohappobakteerit, josko se tästä tasoittuu. Hevosmaisella tuoreen ruohon ahmimisella epäilen olevan tämän asian kanssa jotain tekemistä. Olemme lähdössä perjantaina Saksaan ja huushollin eläinten perään tulee katsomaan ystävä joka asuu meillä sen aikaa joten voimme vaihteeksi olla 5 pv huoleti matkoilla. Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti