keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hiljaiseloa - paitsi konserteissa

Hissuttelua on harrastettu eli kohtuumittaisia remmilenkkejä ja lyhyenpiä vapaana juoksuttamisia. Koirilla kaikki kunnossa :). Kissoillakin jos on Terraa uskominen, frouva pölli taas tänään koirien makupalat pöydältä sillä aikaa kun leikkasin koirien kynsiä. Palkat takavarikoitiin kai sen takia ettei meillä kissojakaan moisista rutiinitoimenpiteistä lahjota..


Vuosi on alkanut mukavasti musiikkirintamalla. Spiritual Frontin Simone Salvatori kävi heittämässä Tampereella keikan soolona, hyvin hauska ilta ja aivan loistavaa musiikkia lahjakkaan ja karismaattisen roomalaisen esittämänä. Erityisesti minua aina ilahduttaa Simonen tapa tuoda seksuaalista tasa-arvoa esille, positiivinen tyyppi vaikka biisien aiheet ovat vakaviakin.  


Sisarukset on aika pähkinöinä ;) ?Uutta vuotta tuli vietettyä jo 28.12. Vastavirtaklubilla, eihän koiria pommipäivinä keskenään auta jättää eikä ihmispaljous turhan takia muutenkaan kiinnosta.   Vastikselta jäi pokkariin videopätkä. Pää Kii on kyllä tehnyt erinomaisen täyspitkän. Terävää asiaa iloisella tempolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti