perjantai 25. toukokuuta 2012

Pentuemiitti ja kesäpuuhia

Keskiviikkona Vamppi teki tähänasti mukavimman keskustaretkensä. Jäimme pois bussissta hyvissä ajoin että keskustassa tulee käveltyä. Precious Tattoon ovella moikattiin Mikkoa ja Vamppi oli vahvasti menossa sisälle. Tuumin että koirat eivät nykyisin tarvitse tatuointeja mutta into oli kova. Se nimittäin tuijotti liikkeen ikkunalla olevaa täytettyä kettua. Ilmiselvä näköaistilla metsästävä koira siis! Muutenkin oli ihan parasta, bussia odotellessa nimittäin söin kesän ensimmäisen pehmiksen mistä koira söi nautinnollisesti tötterön. Ja bussissa oli Piri-sisko vastassa! Jee!! Ja meno sen kun parani koska Kaupin iltakisoissa oli aikuisten koirien siivellä mukana myös kaksi muuta Sökövintin CG-pentueen pentua, Karma ja Zeik. Veimme pennut juoksemaan UKK instituutin taakse Kaupin pöpelikköön ja hyvät rallit olikin. Sen jälkeen otettiin kauniita poseerauskuvia ja Seppo tuli kahden kaverimme kanssa nauttimaan buffetin antimista ja katsomaan kisoja. Makkaraa ja mansikkakakkua, mainio ilta siis myös muillekin kuin pennuille ;).
Minä olin sattuneesta syystä ihan heikkona tähän Zeikkiin (Sököintin CG Helppo-Heikki). Nassu on niin saman näköinen kuin edesmennellä lenkkikaverillamme Riolla. Ja ihana rauhallinen poika muutenkin.
Vasemmalta: Zeik, Karma, Vamppi ja Piri.

Tässä oli siis kyseessä CG-mustikoiden epävirallinen pentuekokous. Herää kysymys, pitävätkö brindlet samanlaisia teemabileitä keskenään kun vain tummat ovat koolla 7-päisestä pesueesta ;).

Kelit ovat tällä viikolla suosineet ja torstaina puistoilimme taas tutulla whipuporukalla. Ja paikalle pumpsahti vielä naapurinkin 3 samanrotuista joten vähän aikaa hippettejä oli 8 koolla Härmälän koirapuistossa, ikäväliltä 5 kk - 14 vuotta. Kameraa minulla ei tietenkään ollut mukana.

Tänään sentään muistin ottaa kameran mukaan ja hyvä niin, ulkoillessa meni kolmisen tuntia kun innostuimme vielä Härmälän saareenkin testailemaan tekisikö koirien mieli uida kun puolitoista tuntia koirapuitossa oli aika paahdetta. Päästiin oikein rättisitikan kyydillä :).


Pirkkalan penikoira Härmälän Hurjien seurana ;)Sylvi-noutaja.Härmälän saaressa.

Raipe-amerikan akita ja Maikki ilmaantuivat myös paikalle.


Kaivamista.


Sylikoira.


Tälläinen vieras leppoisa ajokoira antoi Vampin hammastella itseään ja peuhasi sen kanssa kiltisti koirapuistossa.


Kesä!


1 kommentti:

  1. PP:n kautta löysin blogiisi ja tulla tupsahdin samantien lukijaksikin :)

    VastaaPoista