torstai 22. maaliskuuta 2012

Kevättä odotellessa

En jaksanut arkilenkille harmaana päivänä ottaa kameraa mutta puhelimella jotain räpsin.
Härmälän saaressa huomasin ikävän jutun. Sitä on käyttänyt niin sujuvasti wc:nä joku ison koiran omistaja (pariskuntaan kera doggin ja pienen valkoisen olen pari kertaa siellä törmännyt..) että saari tuntuu tällä hetkellä siltä että mahtaako se kesällä olla ollenkaan käyttökelpoinen ihmisille? Epävirallisella uimarannalla on sitä itteään, samoin veneidenlaskupaikalla josta ollaan myös menty uimaan, jopa ison siirtolohkareen päällä missä lapset ja lapsenmieliset kiipeilisivät, iso läjä. Todella harmillista ja aiheuttaa varmasti skismaa uuden Härmälänrannan asukkaiden kanssa.


Pinkit valjaat alkavat olla kainalosta liian kinnaavat ja toiset valjaamme ovat liian isot joten ollaan menty säädettävällä hurtan pehmopannalla. Koska neiti on päättänyt olevansa "mörköiässä" joten ensimmäinen vartti ulkoillessa takajalat vispaavat surkeina ja eteenpäin ei liikuttaisi millään kun on yök-loskaa ja hui-autoja. Jos on aurinkoinen keli tai koriaseuraa, sama koira liikkuu hyvin reippaasti joten en jaksa tästä ressata. Nuolialantien liikennettä täytyy vain käydä päivittäin hetki kuuntelemassa. 

Eilen kävimme kunnon Citylenkillä. Eli jäimme Koskipuistossa pois bussista ja kävelimme viiden ruuhkassa Hämeenkadulla, rautatieasemalla ja pitkin poitkin Tammelaa ja itsenäisyydenkatua. Koira liikkui ihan kohtuullisen hyvin ja namia lykkäsin suuhun tasisin väliajoin. Tunnin kaupungillaolon jälkeen menimme Ilarille. Hiuksiani laittaessa ja rupatellessa meni kaksi tuntia jotka koira koisi tyytyväisenä. Sepon puhelu herätti unilta jolloin koira suunnisti sanomalehdelle joten käytännössä sisäsiistein elkein meni tuokin visiitti :)

Treeniä treeniä uusien juttujen suhteen ja joka toinen päivä löysäilyä ja vapaana juoksemista mieluiten koiraseurassa siis harjoitellaan kuten tähänkin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti