maanantai 21. marraskuuta 2011

Pääkaupungissa

Seppo reippaana miehenä hoiti Herttaa viikonlopun ja minä kävin retkeilemässä ystäväni kanssa kulttuuririentojen merkeissä. Ja pari aasinsiltaa lemmikkeihinkin on luvassa..


Kasvattiani Tiitiä ja kaveriaan Piipiä (ja huoltojoukkojakin vähän) tuli morjesteltua Töölössä lauantaina. Oli mukavaa nähdä ystäviä ja kulttuuripuolikin oli Saision uusimman näytelmän merkeissä kohdallaan. Lisäksi Musiikkitalossa poikettiin kahvikupillisen verran niin tuli arkkitehtuuriakin tutkittua ohimennen. 

Sunnuntaina matka vei Nurmijärven suuntaan tutustumaan kuuteen silkkivinttikoiraan yhdellä kertaa. Aiemmin olen näitä tosi viehättäviä pieniä pitkäkarvaisia vinttikoiria nähnyt vain kaksi joten isompi otos oli tarpeen koska rotu todella kiinnostaa. Ja nämähän olivat mahdottoman mukavia ja kauniita kasvattajan sivut

Eli nyt voin outata itseni näistä tulevista koirasuunnitelmista ja kertoa että meille odotetaan Hertalle "pikkusiskoksi" aitoa silkeniä! Ei muuta kuin pidetään peukkuja että ensi vuoden pentueeseen syntyy meillekin sopiva tyttö, odotus näin harvinaisen rodun ollessa kyseessä voi olla pitkäkin. 

Hertalla puolestaan on se sterilointi luvassa ensi perjantaina eli rauhallista toipilaskoirailua tiedossa. Kissojeni osalta olen vähän huolissani Ritusta, olen nähnyt nyt viikon sisään sen arvioivan väärin liikuntakykynsä ja tipahtavan kolmesti kun se on yrittänyt hypätä pöydälle. Ja vain yksi näistä kerroista on tapahtunut vauhdikkaasti. Toivottavasti sen selkä ei ole kipeytymässä. Eläimet ovat myös tehneet nyt kahdesti kakkakepposia, keskiviikkona reissusta kotiutuessamme ja samoin eilen sunnuntaina. Kissoja epäilen mutta papanoitten osalta syyllinen voisi olla myös Hertta. Että saapa nähdä mitä tästäkin sotkusakista tulee. Toivottavasti ei ole mitään sellaista että muut härkkivät kipeää Ritua eivätkä päästä sitä laatikolle kun jätökset ovat olleet samassa huoneessa kuin hiekkalaatikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti