keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Eksyneet ja pentutreffejä


Sununtaina kävimme Päivin ja koirien kanssa Urjalassa sienestämässä. Reissu oli edellistä haastavampi koska vaikka suppilovahveroita oli metsässä valtavasti olivat jo tippuneet lehdet peittäneet ne. Joutui olemaan todella silmät tarkkana että sieniä näki, kun niitä näkyi niin määrä oli kyllä runsas. Hertalla ja Tyynelä oli hauskaa ja juttelimme ja poiminne keskittyneesti melkein neljä tuntia.


Sitten totesimme että ei hitsi, vaikka emme olleet mielestäni tehneet paljon matkaa vaan lähinnä pyörineet ympyrää, ei näkynytkään enää mitään tuttuja kiinnekohtia kuten metsäautotietä tai siirtolohkareita. Ei muuta kuin kohti lähintä aukeaa joka näkyi puitten takaa ja toteamus, ei näytä tutulta paikalta. Soitin isälleni joka tuntee ko nurkat että mitä näkyy, kuivuria jne, ja sain epäilyksen että kenen mailla ollaan. Meillä nuijilla tietysti vielä koirat vapaina kun tarkoitus ei ollut mennä kauas autosta vaan pysytellä lähimetsässä missä muita liikkujia ja liikennettä ei ole. Onneksi maatalon isäntä ystävällisesti antoi meille paalinarua joten saimme koirat kytkettyä ja neuvon mihin suuntaan lähteä. Autotietä ei matkaa lähtöpisteeseen ollut onneksi kuin kilometri ja koko eksymisseikkailuun meni vain 10 minuuttia. 


Tässä vähän esitellään saalista, osan olimme jo pussittaneet pois tauon aikana. Että tälläiset citykoirat ja kaupunkilaisrouvat liikenteessä ;). 


Maanantai puolestaan alkoi vauhdikkaasti pentutreffejen merkeissä, viiden jälkeen kylään tuli Hertan sisko Dina omistajineen ja naapurin Maikki.Lopuksi pitää vielä esitellä hienoja pantoja joitten tekijän bongasin Kääpiöpinseri foorumilta. Ovat ihan "mittatilaustyötä" Hertalle :) kuvat Ida Boström:


Tämä punainen on melkein korumaisen kaunis.


Ja robotit nyt vaan on Hienoja!

Kummassakin on heijastinhihnaa tuo nylonosa, tarpeellista tavaraa talveksi eikö totta?

Seuraava päivitys taitaa mennä ensi viikolle, olemme Ruotsissa musiikkitouhuissa viikonlopun ja siskoni tulee hoitamaan katrasta siksi aikaa.


1 kommentti:

  1. Kiitos vielä sieniretkestä! Meillä oli hauskaa! Paalinarut kruunasi reissun. :D

    VastaaPoista