keskiviikko 26. toukokuuta 2010

WGT ja kissat

Kävimme Saksassa Wave Gothic Treffen-festivaalien merkeissä Leipzigissä. Todella kaunis kaupunki ja onnistunut reissu. Menomatkalla ennen lentoa yövyimme matkaseuramme&ystäviemme Katjan ja Villen luona Helsingissä ja pääsimme samalla morjestamaan rexejä Skidi ja Veera joista Veera on kasvattini (Nerikomin Fear of Ghosts). Veera tiesi heti että meillä eletään nyt rex-vajeessa ja majoittautui Sepon päälle nojailemaan.


Uutta ja vanhaa.


Festivaalirannekkeella pääsi kuuntelemaan myös Mozartia Pietarinkirkossa, 500 goottifestarilaista nautti tästä mahdollisuudesta. Toivottavasti kolehtiin kalahti rahaa kirkon kunnostustöitten jatkamiseen.


Näkötorni/höchhause oli ihan liian korkea meikäläiselle mutta tulipahan käytyä..

Lämmin kiitos kissanhoitajille, lemmikkien kanssa elävä ei tietenkään pääse matkustelemaan yhtä helposti kuin muut ja tätäkin reissua olikin suunniteltu jo viime syksystä. Tytöt odottivat meitä eilen hyvissä voimissa ja märmättivät kyllä aika lailla moisesta kuuden päivän hoitajien huomaan jättämisestä. Ihanaa tulla kotiin kun omenapuut kukkivat ja sireenit aloittavat kukintaansa, Saksassa sireenit olivat jo kukkineet ja alppiruusu oli täydessä kukassa.

Vielä jälkikäteen pari huomiotani saksalaisesta lemmikkienpidosta. Leipzigissä ei tullut vastaan Yhtään vapaana juoksentelevaa kissaa mikä oli mielestäni erinomaista. Koirilla näki jonkin verran kuonokoppia ja ratikassa kuonokoppa oli koiralla pakollinen, tämä tuntui äkikseltään oudolta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti