sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Lumisia hommia ja TV Smith

Reippaasta lumisateesta huolimatta järvenjää kutsui eilen ja koirat saatiinkin hyvin väsyksiin kun lumi toimi vielä hidasteena.Samba pidettiin hihnassa kun nuorisolle heiteltiin lelua mutta muuten se sai temuta mukana. Onneksi Seppo ja Outi olivat mukana heittelemässä koirille. Selkäni oli perjantaina niin kipeä etten meinannut illalla päästä ylös sohvalta vaikka olin samana päivänä käynyt hieronnassa ja akupunktiossa. Edellisen viikon käsittely rentoutti selän tosi hyvin pariksi päivää, nyt kävi päin vastoin. Luulen että suunnittelemani lääkkeettömän viikon kokeileminen ei tule nyt onnistumaan.

Illalla olikin vuoden ensimmäiset keikat vuorossa ja näitä on paha pistää paremmaksi: Punk Lurex OK, T.V. Smith ja U.K. Subs. Brittibändeille kävi vähän köpsästi, olivat eilen keikalla Turussa ja autonsa hajosi tänään Loimaalle. Kaikki myytävät levyt yms sekä Subsien soittokamat jäivät sinne autoon tienposkeen mutta yhtyeet saatiin nippa nappa ajoissa Tampereelle. Täytyy kyllä duunistaan näitten muusikoitten tykätä, Subsien Charlie Harper taitaa olla 69 -vuotias ja TV lähestyy kuuttakymmentä, nostan hattua ahkerasta kiertämisestä ja julkaisemisesta. Itse odotin erityisesti TV Smithiä koska pidän kovasti tälläisistä mies ja kitara-kokoonpanoista jos lauluissa on sanoituspuoli kiinnostavaa ja tällä artistillahan on erityisen kantaaottavat sanoitukset ja hurjasti energiaa. 70-luvulla TV vaikutti Advertseissa joista varmaan jokainen punkkiin perehtynyt on kuullut. Kaikki keikat olivat hyviä mutta kieltämättä TV minulle illan pääesiintyjä. Harmillista etten nyt päässyt ostamaan lisää hänen kirjojaan, niissä on hiljaista huumoria joka lämmittää mieltä. Kaipa täytyy tukea nyt kuitenkin Royal Mailia ja tilata suoraan..

TV oli hyvin miellyttävä brittiherrasmies jolla ei ollut mitään sitä vastaan että Seppo otti meistä kuvan Klubin nurkassa keikan jälkeen. Enpä olisi 14-vuotiaana Advertseja kuunnellessani kuvitellut että tälläsetkin kuvat tullaan näkemään ;). 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti