keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Harmaan sävyjä

Onpas ollut taas tammikuun alkua, reilu viikko flunssassa josta suurin osa kuumeessa. Yhtenä päivänä sentään pääsin loppiaisena ulos valoisan ajalla ja otin kuvia harmaan sävyistä.On säässä kuin säässä kauniit hetkensä mutta kyllä tälläinen tuhnukeli huolehtii siitä että sekä ihmiset että koirat ovat huonossa kunnossa kun ei voi eikä huvita ulkoilla ihan normaaliin tapaan tuolla märässä maastossa. Koiria vapaana juoksuttaessakin on käynyt pari oikein tömähdyksen kanssa kolarointia kun ovat vaan omalla pihalla juoksennelleet lelun perässä mutta liukastuneet toisiaan päin. 


Sitten hupikuvia. Näin komeat medaljongit tulivat Etsyn kautta Kanadalaiselta käsityöläiseltä. Vintage-valokuvat taustalla ja ovat kuulemma uniikkeja eli tekee vain yhden per kuva. Ja sitten näitä meidän rauhallisia, cooleja vinttikoiriamme sisätiloissa. Kumpikin lenkkeilyttäjä on ollut voipuneena joten jostainhan se huvi revitään.


Sitten vielä vinkkiä lounaisessa Suomessa asuville eläinihmisille. Somerolla on käynnissä kissojen leikkauskampanja 7.1. - 31.3.2014 lääkäri Mia Borgin toimesta. Kollikissan kastrointi maksaa 40€ ja tyttökissan vain 60€. Nyt mars naapurikunnastakin leikkuuhommiin etteivät maalla vapaana kuljeksivat kissanne mene Somerolle poikimaan ;). Ei vainenkaan, yleensä näissä eläinsuojeluyhdistysten tukemissa kampanjoissa on mukisematta hoidettu ihan kuntarajoista riippumatta eläimiä. Kampanjaa tukevat Suomen Löytöeläinten Kummit Ry


Hienoa! Hoidetaan ne pikkukaupunkien ja maaseudunkin kisut asiallisesti niin ei kodittomia pentuja tarvitse lähisiwan ja K-kaupan ilmoitustauluilla jaella koko kesää. Naapureille ja kylänmiehille vinkkiä :) ei ole hinnasta kiinni!

Tai niinkun Samba sanoo: "Teette miten käsketään tai mää Syän teitin!"


Itse olen viemässä Terra-kissan hammaskiven poistoon ensi viikolla ja koirat vahvistusrokotuksille (ärhäkkää kennelyskää on taas Pirkanmaalla) sekä Samban jalan tarkistukseen Kallion Juhalle parin viikon päästä. Voi olla että Samballe laitetaan cartrophen-pistoskuuri jos nivelrikkokyynärästä tulee sanomista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti