lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulukuvia


Kun näistä ikääntyvistä lemmikeistä on ollut puhe, tässä siskoni kissa Alli (CH Piupaws Allison Ashford joka täyttää kevättalvella 14 vuotta ja istuu käytännössä kaikkien Nerikomin kasvattieni sukutaulussa) jouluaattona kuvattuna. Alli on sitten sutjakka ja virkeä otus!
Joulun säät ovat olleet suorastaan britanniasta kotoisin. Tämä Jokioisten maisema joulupäivältä tuo suorastaan Konnun mieleen vehreydessään.


Jouluruokien sulattelua.


Että jaksaa syödä lisää. Kauniit kotimaisen käsityöläisen tekemät lasilyhdyt tulivat yllätyspaketissa ystävältäni josta en ole kuullut aikoihin, KIITOS! Itse olen alisuorittaja mitä tulee lahjoihin ja kortteihin.Samban suosikkihommaa on ahnehtia ja piilottaa vilttien alle puruluita ja muita makupaloja. 


Frida lähettää Alli-mummulleen terkkuja, yhtä sutjakkaana.
Ilmeisesti olen ollut vähän kiltti kuitenkin koska pukki toi juuri sellaisia juttuja mistä pidän. Edellinen pitkään palvellut terästermos jäi laavulle kun hämäännyin niin täysin vastaantulleista vuohista ja tässä uudessa on kätevästi 2 mukia mukana. Tove Janssonista kertova kaunis kirja Tee työtä ja rakasta tuli eilen luettua loppuun. Myös Jari Halosen leffat tuli katsottua jo joulupäivänä. Ovat ehdottomia suosikkejani kotimaisista elokuvista ja vasta nyt julkaistu dvd:lle. Olen nähnyt  nuo aikanaan monta kertaa mutta nyt oli vuosia kulunut varmaan toistakymmentä vuotta edellisestä kerrasta. Takaisin Ryssiin ja Joulubileet ovat kestäneet aikaa hienosti. Lipton Cockton ehkä aavistuksen vähemmän mutta eipä sen jälkeen ole taidettu kotimaassamme tehdäkään scifiä isolla jakelulla ennen kuunatsien hyökkäystä.. On se vaan onni että minulla ja puolisollani on näin hyvä elokuvamaku ;).

Tapaninpäivänä meillä vielä poikkesi ystäväni Töölöstä jonka kanssa emme ehdi nähdä ollenkaan tarpeeksi usein, kivaa kun ehdittiin jutskailla ja lenkkeillä kerrankin päivänvalossa. Aivan karmean pimeätä on kun päivät sataa eikä maassa ole lunta valaisemassa. Mutta, nyt ollaan jo voiton puolella, päivä alkaa pidentyä huomaamatta. Älkää ihmetelkö jos tammikuussa päivitykset ovat vähäisiä, se on vuoden kiireisin kuukausi töissäni joten voi olla että tarinointiin ei riitä energiaa.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti