perjantai 24. elokuuta 2012

Elokuun oudossa valossa


Puuhakkaat viikonloput jatkuvat, tänään siivoilua että kehtaan majoittaa 6 yövierasta huomenna. Huomenna Hepan&Tohtorin häät, varmasti mahtavat pirskeet ja mikä mainiota, olen itse tasan vieraana, Sepon vuoro olla bestman ja ehkä vähän autella. Sunnuntaina tulee Vampin sisko juoksenteluseuraksi, tänäänkin kutsuivat hiekkakuopalle mutta oli pakko siistiä. Hyvin luterilaishenkistä tältä pakanaparilta, Seppo keräsi omenapudokkaita ja niitti ruohoa pihalla ja minä jynssäsin sisällä ja pyöritän pyykkikonetta. 

Mutta ensin kävin lenkillä elokuun oudossa valossa ja nautiskelin kahvit ruusukahvilassa leppoisassa seurassa. (Vielä saatte tämän päivityksen verran kerätä jännitystä ja "nauttia" kännykkäkamerakuvista, mä niin haluan rauhassa tehdä sen päivityksen mihin tulee niitä ammattilaistasoisia kuvia..)


Tädit huutelivat viereiseltä penkiltä että koirille olisi pitänyt tuoda jätskit kanssa. Vinkkejä koittavat lähettää tässä myös omalle seurueelleen. Taitaa ruusukahvilakin mennä pian kiinni.
Arboretumin ranta on erikoisen värinen kun osa "kivistä" on punaista tiiltä joka on hioutunut kiven näköisiksi soikioiksi jne. 


Tämä kuva on otettu 17.30 todella outo valo. Illat piemenevät huomaamatta.


Kukkia Arbossa vaan piisaa. Häät tuntuvat olevan muutenkin päivän teema, Hatanpäällä tuli iloinen venäjään puhuva seurue jossa morsian oli oikein perinteinen kaunis "täytekakku" hörhelömekossaan. Somia pieniä kukkaistyttöjä oli kyllä matkassa. Saapa nähdä millainen morsian Heppa mahtaa olla, voin pian yllättyä ja sielläkin on prinsessa meno. Ai niin, mekko on silittämättä ja missähän mun bolero on.. sienipiirakan leipasu jää nyt huomiselle koska sauna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti