keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Toipilaita

Herttaa on aktivoitu koirapuistossa kanssani ja Seppo käytti sen iltalenkillä. Raikkaan kuvan otti Ari Salmela, kiitsa!Hippu voi hyvin, Saila leikkasi sen eilen niin hienosti että haava on tosi pieni ja kissa oli jo illalla käytökseltään aivan normaali kehräävä tassuttava itsensä eli ei vaikuttanut kivuliaalta. Steriloinnissa havaittiin että kohtu ja munasarjat olivat hyvin pienet ja siistit, 11 kuukautta sitten laitettu supralur-implantti on siis toiminut kuten luvattiinkin eli ei ole sisältänyt sukuhormooneja ja rasittanut siten näitä elimiä mutta on rauhoittanut kehon oman hormonierityksen. E-pillereitä syöneitten kissojen kohduthan ovat välillä vaikka miten hurjannäköisiä kumipalloja koska ko lääke aiheuttaa paljon sivuvaikutuksia ja lisää nisäkasvainten riskiä. Täytyy nyt pitää pantterineiti erillään muista pari päivää ettei Terra tai Hertta innostu hoitamaan haavaa. Viikonloppuna varmaan jo uskaltaa "trattipäätä" päästää muitten seuroihin.

Ritun silmä näyttää kovin vetistävältä, putsailin sitä äsken. Toivottavasti ei ole stressin aiheuttamaa herpesoireilua eikä myöskään Terran kynnestä saatua. Täytyy seurata tarkasti. - Päivitys silmäasiaan, on vivan siisti ja vuodoton joten taisi olla joku roska tms kun noin nätisti rauhoittui silmävedellä huuhtelemalla :).

Hipun hampaista sen verran että kolme joista parodontiitti on murjonut kiinnituskudoksia, poistetaan. Sitten plikka onkin jo niin hampaaton että lopuista eli kulmahampaista ja etuhampaista ei pitäisi tulla enää vaivoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti