sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pöksyhiipparin paluu

Ritu tuumailee "Hmm, jostain syystä sohva on peitetty tummalla päällisellä, mikäs sen mukavampaa, saadaan pieni päivänpaiste talteen! Mutta mikä hiivatti tuolta tulee?"

"Sehän on pöksyhiippari! Minun paikkaani auringossa se ei kyllä vie. Antaudu pöksyhiippari!!"


Ei täällä siis kummenpaa. Pirkon kissoja kävin tänään hoitamassa ja siellä oli kyllä neljä hyvin tyytyväistä abyä. Halti kiipesi heti olkapäilleni ja vanhaherra Aatos 17 vee oli muuten vain hyvällä tuulella ja halusi juoda vettä wc:n hanasta laskettuna. 

-Pöksyhiiparipäivitys maanantailta: Juoksultahan tuo Hertan touhu tosiaan alkoi näyttää mutta koska edellinen loppui vasta joulukuun puolessa välissä niin halusin että koiraa vilkaistaan lääkärissä. Ultrassa todettiin normaali kohtu ja kaikin puolin terve ja hyväkäytöksinen koira :). Tosin vatsaa tutkittaessa pelästyin että mikäs ihottuma nivusessa oikein on kun sieltä löytyi pieni punainen "palaneen" näköinen läntti. Hertalla ei ole ollut mitään ihottumia eikä iho-oireita ja tuonkin läntin alkuperä selvisi vähän ajattelemalla - tietysti juoksuhousujen kuminauha on hangannut vähäkarvaista kohtaa! Eli kaikki on hyvin ja koira terve. 

-Kissapäivitys, lääkäriltä ostettu specific:n organic diet with chicken-kanavuokaruoka maistuu kissoille mainiosti, kivaa että itävaltalaisen luomun päälle ei syljetä ;). Tuota voidaan ostaa toistekin. Nyt täytyy vielä leikata Hertan kynnet, niitä saa kyllä lyhennellä kerran viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti