sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kaikkea kivaa

Kovasti on ollut mukavia tapahtumia sitten viimeisimmän blogipäivitykseni. Kävin Hertan kera sen ensimmäisessä arvostelunäyttelyssä viikko sitten. Paikka oli jäätävä mutta järjestävän metsästysseuran sedät kyllä sitäkin mukavampia ;). Hertta käyttäytyi hienosti ja sai arvion Hyvä jossa kiiteltiin myös hyvää luonnetta. Minun käsitykseni näyttelykoiran "seisottamisesta" tuli korjattua, nopsa pysähdys ei riitä vaan meidän täytyy todella alkaa harjoitella oikeaoppista asentoa että Hertan selän ylälinja saadaan oikein esiin. Elisan omat koirat pärjäsivat hienosti ja saivat kumpikin varasertin, onnea!

Hippu-kisunen parani hyvin steriloinnista mutta jatkoi heti "tratti päässä" kaulurin kera Ritun kanssa taistelua kun 3 päivää leikkauksesta päästin ne yhteen. Kuvassa potilas ennen virkoamista. Vatsaan on jo kasvanut sen verran karvaa että pilkut jatkuvat siellä kauniisti kuten muutenkin masussa. Hipun suhteen on ollut muutenkin mielenkiintoinen viikko. Hyvä ystäväni Katri kertoi viime sunnuntaina että miehensä veli on kaipaillut kissaa kun erossa kissa oli jäänyt eksälle maalle. Katri sitten yhyttikin Hannun sivuilleni tutustumaan meihin virtuaalisesti (olemme nähneet aiemmin jossain sukujuhlissa ainoastaan) ja koska olimme muutenkin tulossa samoihin juhliin perjantaina, päätin että haastatellaan nyt tälläinen varteenotettava kotiehdokas sitten oikein fiinisti veljensä tohtorinväitöspippaloissa XD. Meillähän juttua piisasi ja Hannu on sittemmin käynyt meillä tutustumassa Hippuun ihan IRL.


Kiitos vain hauskoista juhlista ja valtavasti onnea väitöskirjaurakan päätteeksi! Muutenkin on kaikenmoista mukavaa ollut työn alla, olen mm käynyt taas Hexan "pajalla" Precious Tattoossa kaunistautumassa <3 <3 <3. Lisäksi sellainenkin ihme tuli koettua ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen että perjantaina heräsin "silmät päässä" ilman tarvetta silmälaseille. Testasin piilolinssejä joita voisi pitää päässä yhteen menoon jopa 30 päivää. Minulla on kuitenkin niin paljon miinusta että vain pari päivää on suositeltavissa. Tosi hyvän tuntuiset linssit kyllä, toisen yön nukkumisen päälle silmät olivat jo hyvin tottuneet niihin. En taida näyttöpäätetyön takia päätyä noitten päivittäiseen käyttöön mutta jossain reissulla linssit joita ei tarvitse räplätä edestakaisin tulevat kyllä olemaan käytännölliset. Kesällä aurinkolasit ovat kuitenkin tarpeeseen.

Katja ja Ville yöpyivät meillä kun tulivat pitkämatkalaisina juhliin. Jouni puolestaan kävi meillä eilen Rytmi-koiransa kanssa ja kävimme koirapuistoilemassa. Ihan nätisti likat osasivat olla sisälläkin, tosin varsinaista leikkiä ei 7-vuotiaan rytmin puolelta sisätiloissa nähty. Tänään kävimme reippaana jo kymmeneltä järvenjäällä hankikantoisella tekemässä oikein kunnon lenkin. Ihanaa, ei näkynyt muuta kuin pari pilkkijää kauempaa, rauhallista kuin mikäkin. Kun koirassa tuntui virta riittävän, kävimme myös koirapuistossa. Siellä oli 2 mäyräkoiraa ja 2 ranskanbulldoggia, tämä 4 kk:n ikäinen pentu oli niin liikuttava että oli pakko ikuistaa edes kännykkäkameralla.

Sitten pari pukinekuvaa, Hertalle tuli perjantaina postista kotimaisen Lotko-tuotteen katu-uskottava kaulapanta.  

Tänään Hannu tuli tapaamaan Hippua "tositarkoituksella" eli neitikissa lähti nyt hänen kotiinsa Nekalaan. Aluksi kuukauden koeajalle, miten hommat alkavat sujua. Uskoisin että hienosti koska kyseessä on aikuinen ikänsä kissojen kanssa asunut ihminen, se että kissalla on rekisterikirja ei muuta sen perustarpeita miksikään ja kaksiossa pitäisi olla tarpeeksi tilaa miehelle ja kissalle. Aivan ihanaa että kohdalle osui mahdollisuus saada kissa henkilölle jolla on noin hyvät suosittelijat ;) ja vielä samalle paikkakunnalle joten jos jotain ongelmia tulee, yhteydenpito on helppoa. Onnea Hipulle uuteen kotiin ja odotan tietysti kovasti kuulumisia, miten alkaa sujua. 

Eli mahtavan kiva viikonloppu on jo aika pitkällä! Vielä pitäisi ehtiä filkkareille, Cine Morte lyhytelokuvineen pyörähtää kuudelta. Kiitos perjantaisen talvilomapäivän, tässähän alkaa olla jo ihan rentoutunut olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti