sunnuntai 30. tammikuuta 2011

talven selkä taittuu

Perjantaina lähdin töistä ex tempore jo kolmelta kun oli niin komia keli, ehdin ulkoilemaan suht koht valoisassa.Noh, eihän tämä enää ihan niin kirkkaalta kameran linssin läpi kuvattuna näytä mutta hyvä lenkki silti.Sitten lauantailta muutama Sepon ottama kuva. Hertta oli tosi poikki illalla kun ensin tehtiin Pyhäjärven jäällä lenkki ja kolmeltä kävimme Maikin luona sisäleikeillä.
Tänään tuntui auringonpaisten jopa vähän lämmittävän!Kissoista: Terra on saanut tahtonsa läpi ja oman vesilasin ruokintapisteeseen. Terralla on tapana haluta juoda aina aamuisin minun lasistani mistä en oikein tykkää joten jospa oma lasi helpottaisi asiaa. Koska meillä kissat ovat kovasti kuivaruokavoittoisella ruokavaliolla niin mahdollisimman runsas juominen on toki vain hyväksi. Terran Roma-pojan beige pentu oli muuten ollut eilen näyttelyssä tuomarin paras, hienoa :), onnea!


Hipun ja Ritun probleemat eivät ole ollenkaan helpottaneet, paremminkin kierrokset senkun vaan lisääntyvät. Toisaalta tuntuu että jos en pidä niitä ollenkaan samoissa tiloissa samaan aikaan, eiväthän ne voi tottua toisiinsa mutta toisaalta ei tuo jatkuva hyökkäily ja huutokaan kenenkään hermoja helli. On tässä kai pakko koittaa orientoitua siihen että keväällä Hipun puolivuotissuukontrollin + mahdollisten hammaspoistojen jälkeen minun on etsittävä tuolle valtavan mukavalle ja kivalle kissalla kaksivuotislahjaksi sellainen koti jossa ei eletä rexien säännöillä. Ritu täyttää vähän ennen Hippua seitsemän joten toivotaan että ensimmäinen "veteraaniluokan" kesä menee ulkoilun merkeissä rennosti ja turvallisesti ja kähisten eletty puoli vuotta ei jätä mitään niin fyysisiä kuin psyykkisiäkään traumoja kenellekään. Siihen asti koitetaan kuitenkin vielä sopeutua jos vaikka pieni ihme tapahtuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti