sunnuntai 16. tammikuuta 2011

kremppoja


Jalkani on taas kipeytynyt joten tämän viikon lenkkeilut ovat olleet olemattomia. Eli koirapuistoilua ja kaverien viihdytystä, Maikki kävi ensimmäistä kertaa meillä sisällä kylässä ja koirilla oli pahuksen hauskaa.


Valkoinen Hertan korvassa on toinen yritys teipata sen "iloista" korvaa kuriin, kävimme viime sunnuntaina näyttelyharjoituksissa Lempäälän koirahallilla ja olihan siellä toki ryhdikkäämpiä korvia joillain toisilla..Tässä Ritu näyttää mallia niille jotka epäilevät että noinkohan hampaattomalta kissalta syöminenkään onnistuu. No tokihan se sujuu! Kissat opettelevat ositaista erillään oloa, Hippu ja Ritu ovat eri kerroksissa yöt että me muut saisimme nukkua rauhassa, samoin jos en ole kotona erotuomarina. Terra vaihtelee puolta sen mukaan miten sitä huvittaa. Terra nukkuu muutenkin usein alakerrassa mutta toisina iltoina kun olen laittanut Hertan porttiensa taakse ja Hipun alakertaan kymmeneltä, Terra on nautiskellut omasta rauhastaan ja leikkinut kovasti.  


Koiran kodin katolta ei ole lumia tiputeltu. 


Hertasta on ollut vähän liian kylmää mutta tosi iloisesti se on takkeineen ja töppösineen käynyt kolme kertaa Evan ja Arin kanssa lenkillä tässä viikonloppuna kun arvon miehenikin oli reissussa. Ilman tossuja  iskee kyllä hurja ontumisshow jos pakkasta on -15 tai sinnepäin. "Äkkiä pois tarhasta!"


Eli pakostakin rauhallinen kotiviikonloppu takana. Mukavaa kun Ilari ja Marjo ovat poikkeilleet ja muuten olen nollannut stressikierroksiani katsomalla True Bloodin 3-tuotantokautta maratoonina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti