sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Tuulta tukkaan

Huih mikä keli, ensin tuli räntää ja välillä paistoi aurinko. Lenkille oli joka tapauksessa tarkoitus mennä lainakoirien kanssa mutta pilpa varoitteli että facebookissa oli ollut juttua että Härmälän lisäksi Tampereella olisi myrkkyä koirien kulkureiteille laitettu myös Peltolammilla. Siis eipä menty Peltsulle lenkille kuten olin ajatellut vaan Arboretumiin. Keli oli niin mielenkiintoinen että piti räpsiä kännykällä joitain kuvia.

Rio ja Samba-koirat olivat varsin vallattomalla tuulella, Samba olisi halunnut lelukseen iiison oksan tai paremminkin pienen puunlatvuksen. Niinpä juoksentelimme pitkin nurmikoita.
Vinttikoirat sopivat komeasti "kartanomaisemiin".

Kyllä se kevät kohisen kuitenkin tulee.

Tuo rotanmyrkyn kanssa pelleily vetää kyllä vakavaksi. Kaikenmoista lasinsirua ja muuta roskaa saa itsekin lenkillä varoa eikä koiranjätökset toki omassakaan kengänpohjassa ilahduta. Varsinkaan tälläistä kakkapussien kanssa heiluvaa, on se kumma että toisilla ei aiheuttajaperusteinen siivous käy järkeen. Kuka käskee koiran hankkia jos sen huoltoa ei jaksa tehdä sataprosenttisesti? Sitten näitten kylähullujen tekosista saa kärsiä kaikkien lemmikit ja luonnoneläimet tasapuolisesti :( ja monikohan kissa saa rotanmyrkkyä jyrsiöistä? Asumme niin lähellä Härmälän koirapuistoa että hirvittää jo kissojenkin puolesta, jos niille teemme ulkotarhan niin leviääkö noita myrkyttäjien aikaansaannoksia jyrsiöitten mukana yksityispihoillekin? 

Miri ei onneksi tiedä moisista mitään vaan nauttii auringonapaisteesta turvallisesti ikkunan kautta.
Pihassa piti vielä puuhastella ulkotöitä joten letut maistuivat sen jälkeen, Seppo tosin bongasi että soijamaitoon olivat tehty ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti