sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Keväinen viikonloppu

Pääsiäisnäyttelyyn ostetut kukat ovat olleet yllättävän kestäviä, voi olla että tuo krysanteemi pääsee ihan ulos asti ellei Hippu innostu liikaa puutarhuroimaan sen kanssa kuten kännykkäkuvasta ohessa näkyy.

Sisareni oli kylässä ja lemmikkutouhujen sijaan tuli käytyä vaihteeksi teatterissa. Kävimme katsomassa Tampereen teatterissa Puhdistus-näytelmän joka oli tarinaltaan koskettava ja näyttelijäntyö oli erittäin vahvaa. Tuija Vuolle toi minulle suorastaan kyyneleet silmiin. Näytelmästä jäi pureskeltavaa mieleen. Samaan syssyyn täytyy kyllä mainostaa viime viikolla näkemääni Legioonateatterin näytelmää Äidin rakkaus joka oli myös positiivinen yllätys.

Tänään oli Schatten-yhdistyksen kokous mutta ehdin sentään illasta koiralenkille. Samba oli satuttanut itsensä perjantaina joten kävin Rion kanssa kaksistaan järvenrantalenkillä. Täytyy sanoa että yhden koiran kanssa on tälläisen vähemmän koirien kanssa puuhanneen kyllä tosi rentoa lenkkeillä kun ei tarvitse olla niin täysin skarppina koko aikaa. Mikäpä niissä koirissa olisi  mutta kun pyöräilijöitä, rullaluistelijoita ja ties mitä suhahtelee näillä keleillä ohi niin nopsaan että nopealiikkeisten whipujen kanssa saa olla välillä melkein silmät selässä.

Kissoista vielä sen verran että Miri on voinut hieman huonosti. Yleensä se on ollut 2,5 viikkoa hyväkuntoinen kortisonipistoksen jälkeen mutta tällä erää oksentelu alkoi jo viikon jälkeen. Tänään se on valitellut paljon ääneen, toivottavasti sillä ei ole kipuja ruoansulatuskanavassa. Antepsinia ja jotain täytyy kokeilla. Harmi että Miri on niin lahjomattoman itsepäinen omanarvontuntoinen herra ettei sitä saa hyviteltyä millään lääkkeenannon jälkeen. "Kiusaa kipeää kissaa, -tana" tuntuu olevan lähinnä kissan ajatus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti