sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulu lähestyy

Eipä ole tullut päivitettyä kuulumisia, jotka ovat lyhykäisyydessään se että olen ollut marraskuun alusta 3/5 viikoista flunssassa, poskiontelot tulehtuneena ja kuumeessa. Eli yleiskunto on ottanut aika lailla takapakkia, Sepolla puolestaan noussut kun koirien lenkkeilytys on jäänyt hänen harteillensa. Noh, joskus pitää vissiin sairastaa että saa vastustuskykyä, yleensähän pääsen flunssista kuin koira veräjästä, vähin äänin. On kuitenkin jäänyt niin moni asia retuperälle että jätän tänä vuonna esimerkiksi joulukorttien lähettämisen suosiolla väliin, tosin yksi mummukortti täytyy saada vielä postiin.

Hyviäkin kuulumisia on toki tullut. Uudella työnantajallani on ollut kova uudelleenjärjestely työtehtävien suhteen koska HR-toiminnot siirretään ensi vuoden alussa Helsingistä Tampereelle. Uudelleenjärjestelyiden tuoksinassa minusta leivottiin uunituore HR-Service Specialist. Eli melkein yhdeksän vuoden palkanlaskentaan liittyvät tehtävät vaihtuvat hr-puolen hommiin helmikuussa. Tammikuu tulee olemaan tosi kiireinen kun se sitä tahtoo aina olla palkanlaskennassa vuosi-ilmoitusten takia ja samalla on tulossa uusiin tehtäviin perehdytystä. Tehtävät kuitenkin vaihtuvat vasta helmikuussa näillä näkymin. Mukavaa opetella uutta pitkästä aikaa!

Kulttuuria on tullut sen verran harrastettua että kävimme Helsingissä Teatteri Toivossa katsomassa Ender's Game-näytelmän. Varsin hyvä vaikka itse pidin Legioonateatterin versiosta enemmän (tamperelaisena). Kolme tuntia oli hieman pitkä näytelmä äkkiseltään.


Myös pari hyvää keikkaa on tullut nähtyä. TV Smith soitti yhtenä keskiviikkoiltana noin 50 henkilölle ihan loistavan kahden tunnin setin Telakalla, kappaleita koko melkein 40 vuoden uran ajalta ja käytännössä kaikki toivotut kappaleet tuosta vaan. Mikä muisti, tuossa on jokunen sanoitus yms muistettavana! Kävin pikapikaa kiittämässä ennen nukkumaanlähtöä keikan jälkeen ja Tim yllätti kysymällä olenko minä Hanna? Sain tosi lämpimän tervehdyksen aivan yllättäen, näin siinä taisi käydä kun tilaa levyjä ja kirjoja suoraan artistilta itseltään että muutaman paketin fillarilla postiin Tamperelaiselle Hannalle kuskattuaan, nimi jäi mieleen. Mutta ihan käsittämätön nimimuisti, en mielestäni ole kovin montaa kertaa käynyt TV:n fb-sivuillakaan kommentoimassa että sieltäkään olisi nimi voinut mieleen jäädä. Mutta vau ja superjee tällaiselle vanhalle Adverts-fanille, oikein ihana yllätys.


Hiusten malli vaihtui piiiitkästä aikaa, leikattiin kerroksia ja toinen puoli ihan lyhyksi, kivaa vaihtelua..


Tasa-arvoinen avioliittolaki meni läpi ja luntakin on maassa joten ei mitään valittamista.
Rauhallista ja ihanaa joulua tätä kautta jos minusta ei muutoin kuulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti