sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesäistä menoa


Frida tässä demonstroi, miksi kissatarhassa pitää aina olla katto. Se roikkuu helposti verkossa tuolla katon korkeudella saakka. Ja kyseinen kissahan on tehnyt kertaalleen 13 vrk:n karkureissun mistä tuli hyvin vahingoittuneena ja nälkiintyneenä takaisin että ihan kokemuksen syvä rintaääni kyseessä. 2 metriä korkeasta koira-aidasta tempaisi yli.Eilen tuli NIIN löhöiltyä ulkona lukemassa puun varjossa. Olin yhteensä varmaan 11 tuntia ulkona.


Tämän päivän juoksuseurue, whippetit Numa, Piri, Vamppi, Viima ja Pihka. Kävimme metsälenkillä&hiekkakuopalla ja lammella lutaamassa. 


Tässä Jenni heiskasen ottama hieno kuva tältä päivältä Vampista ja Viimasta.


Perjantaina tuli käytyä uimiskauden (Pyhäjärvessä uimme) kunniaksi Ilarin kanssa syömässä Tillikassa. Kun usein ravintolat tekevät kasvisruokaa vähän puolivillaisesti niin tämä oli mukavan mietittyä, kotimaisista raaka-aineista ja hyvää. Sienitäytteisiä kaalikääryleitä, kermaista ohrattoa ja uunijuureksia viikunahillokkeen kanssa. Ne ei tainneet kyllä olla Suomesta ;).


Seppo on joutunut olemaan hissuksiin kun on sairaslomalla ja joutuu popsimaan kahta antibioottikuuria. Vamppi halii kipistä!


Eilen illalla koirapuistoiltiin Jaakon koirien kanssa. Illan viilettyä saatiin olla ihan omassa rauhassamme.  Voi kun kelit eivät nyt ihan kamalasti kylmenisi, istutin tänään maahan Katrilta saamani tomaatintaimet.  Ne kaipaisivat ennemmin aurinkoa kuin kaatosadetta ja hallaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti