torstai 23. helmikuuta 2012

Pian on perjantai!

"Torstait on tylsiä, perjantait parempia!"


^Kännykkäräpsy tänään lenkiltä, Vamppi on vähän kauhistuneen näköinen kun  vedin tuota ennen lipat persauksilleni oikein komeasti hankeen, onneksi koira sylissä kun menimme ojan kautta metsään. Ja pissainen lumi pehmensi kivasti :P eli Vähäjärven peruspissityslenkki käytiin kiertämässä ekaa kertaa, metsikön kautta. Vastaan tuli yhteensä 4 whippettiä ja yksi afgaani joita kaikkia päästiin morjestamaan. Olisi ollut koirapuistossa oikein kunnon "vinttikoira-ajot" mutta sinne ei ole vielä vajailla rokotuksilla asiaa. Kynsienleikkuuta sun muuta pientä arkista puuhastelua takanlämmittämisen kyljessä. Vamppi saa jo pestä Terran korvia.

Itse olen saanut sen verran aikaan että maksoin Kennelliiton jäsenmaksun kun totesin että se nippa nappa kannattaa kun hakee koiralle vakuutuksen. Olen pyytänyt parista yhtiöstä tarjouksen ja vakuutus saadaan toivottavasti ensi viikolla voimaan. Kävin myös omakoira-palvelussa muttamassa Vampin nimiini ja ilmoittamassa Hertan kuolleeksi koiranet-tietokantaan.

Nätin näköinen 3-vuotias Pipsa-kääpiöpinseri etsii muuten kotia, kasvattajan yhteystiedot saa halutessaan minulta. Meillä ei taida olla vielä uuden kääkän aika, niin paljon kuin Herttaa olemmekin ikävöineet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti