tiistai 21. helmikuuta 2012

Ensimmäinen työpäivä

Vamppi meni eilen reippaana tyttönä itse nukkumaan petilleen klo 21 herätäkseen 01 vinkumaan mitä jatkui 2.30 asti. Kelloni soi 5.45 ja ulkopisun ja aamiaisen jälkeen pentu meni oikein mielellään takaisin nukkumaan uuden puruluun viereen. Ilmeisesti Sepolle paria tuntia myöhemmin ei oltu tehty mitään sikalasiivoa siivottavaksi koska perään ei soiteltu ;). Tai sitten Seppo on jo paatunut pentukoiranomistaja.

Kotiutuessani varttia yli kolme oli yhdet pisut siisitisti paperilla ja koira iloisena vastassa, ei siis mitään hätää yksinolossa! Lämpimän ilman ja koiran reippaan mielialan takia teimme ensimmäisen "remmilenkin" eli kortteli ympäri. Sen jälkeen vielä rallaamista pihatarhassa ja kaikki tarpeet sinne. Veikkaan että tuosta tulee sisäsiisti aika nopsaan kunhan vaan tajuaa alkaa itse pyytää ulos. Mulla on hyvä ja paha tapa kiikuttaa pentua tunnin-kahden välein ulos kotona ollessani josta syystä Hertta ei koskaan oppinut erikseen "pyytämään" ulos kun kyllähän se akka ulkoiluttaa muutenkin..

Kissat ja koira on kiehnänneet sylissä, kuvat on tosi läheltä otettuja räpsyjä mutta aikas hauskoja minusta. huomenna on viikko kulunut noiden otusten ensitapaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti