sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Maalla rauhoittumassa

Meillä on ollut kiireinen viikko, mm Hertan pentukurssi alkoi, olin itse pari päivää työmatkalla ja mieheni on viikonloppureissussa kavereittensa kanssa. Joten lähdimme Hertan kanssa viikonlopuksi ystäväni luokse "maalle rauhoittumaan". Samalla koiran tuli harjoiteltua julkisilla (TKL:n bussi ja juna) kulkemista sekä lasten kanssa nätisti seurustelua.


Mikäs näissä maisemissa oli viihtyessä :)
Joku uhkarohkea oli maistanut kärpässientä..
.. toivottavasti siitä ei kasva tälläiset hampaat!Kummityttöni 14-vuotispäiviä juhlitaan tänä iltana joten leivoimme eilen karjalanpiirakoita, kovat leipomissuunnitelmat heillä on myös tälle päivälle.
Talon kissanpentu ei tykännyt Hertasta.
Pikkuneideilläkin meni hetki höpellykseen tottuessa.
Mutta tosi nätisti ne tuon touhutoopen kanssa osasivat olla. Ja Herttakin ihan nätisti pientä varpaitten näykkimistä kun niitä penkillä heiluteltiin, lukuunottamatta.
Ala-asteikäinen neiti (kuvassa ylenpänä) auttoi hienosti Hertan pissatuksessa ja reissu menikin lähes sisäsiisteissä merkeissä. 

Vieraassa paikassa nukkuminen sujui koiralta paremmin kuin minulta, Hertta kun teki petiä viereeni ja mm. nojaili leukaansa päätäni vasten kun olisi oikein lähelle halunnut tulla. Junamatkailu meni hienosti kumpaankin suuntaan. Menomatkalla Hertta sai olla melko vapaasti lemmikkivaunussa kun lisäksemme siellä oli vain yksi staffipentu, paluumatkalla se nukkui rauhassa kantokassissaan. Konduktöörit olivat mukavia mutta täytyy sanoa että VR:n lipunmyyjä Tampereella oli harvinaisen hapannaamainen ja ikävä. Täytyy kyllä muistaa ensi kerralla tulostaa liput kotona, juna-atuomaatin käyttöön ei riittänyt tällä kertaa hermot kun oli koirakin vahdittavana. Oikein mukava ja leppoisa reissu :) ei pienet sadekelitkään haitanneet.^ tälläinen mukava kuva tältä aamulta jäi näköjään vielä pois tekstin joukosta :)

2 kommenttia:

 1. Mun täytyy illalla oikein ajan kanssa taas paneutua teidän kuulumisiinne!

  Ihana pinkki asu Hertalla <3 Ja kovin mukavilta ovat näyttäneet teidän vierailumaisemanne.
  Jos halajatte taas maaseudulle, niin meille olette myös tervetulleita!

  VastaaPoista
 2. Pientä maaseutukiertuetta pukkaa kun ensi lauantaina pitäisi mennä taas Urjalaan sieneen ja sunnuntaina Lmpäälään "vaeltamaan" Birgitan polkua mutta kiitos kutsusta :) kun saan tuosta Hertasta sisäsiistin niin sitten saatetaan innostuakin! Yö meni tälläkin kertaa siivosti mutta muuten tuli vähän sotkua touhutessa,

  Seppo on jo huolissaan kun kuuli että peittelin eilen kaksoset heidän pyynnöstään ;) mutta ei noista neljävuotiaista sentään vauvakuumepöpöjä saa vaikka mukavia lapsukaisia ovatkin. En ole kovin luonteva lasten kanssa mutta pitää välillä yrittää.

  VastaaPoista