torstai 11. elokuuta 2016

Noppa on saanut oman kodin

Kisun sijaiskodille tutut ihmiset ottivat Nopan joten olen hyvin toiveikas että se sai nyt lopulta pysyvän kodin 10-vuoden iässä. Tässä kuvatervehdys ja onnittelu emoltaan Fridalta ja meiltä!Meillä ei Samballa ole ollut kovin terve kesä. Kilpirauhasarvot pysyvät edelleen lääkityksellä hyvin matalina. Näitä on tarkisteltu kerran kuussa koko vuoden, lääkitystä korotetiin taas ja kontrolli on kuun vaihteessa. Samba myös satutti jalkansa kaatumalla ihan kävelyvauhdissa metsässä. Jalka kuvattiin kun kipuilu ei heti helpottanut tulehduskipulääkkeellä. Samalla kuvattiin selkä koska siinä oli kipuja ja selkä on arastellut kesällä muutenkin.

Samban selkä on röntgenkuvissa ihan normaali. Onnettomuudessa vahingoittuneessa kyynärässä on paha nivelrikko mutta tällä hetkellä eniten kiusaa tekee väärin kahdessa onnettomuudessa (maastokisat eli kovassa vauhdissa kaatuminen ja vapaana päälle tullut isompi koira syynä) luutunut ranne. Asento on virheellinen ja rasittaa nivelsiteitä joten ei ihmekään että tasapaino ei ole entisellään. Eli Samballe jatkossa rauhallista liikuntaa ja kipulääkkeitä. Itse en pidä aiheellisena täyteen kipulääkkeettömyyteen pääsemistä, pääasia ettei koira kärsi rajoituksistaan.

Sienessä on käyty ja pentu-Kuurankin takia lähinnä kotosalla oleillaan tämä syksy. Nautitaan kesäisistä keleistä jos niitä vielä ilmenee ja jos ei, ihanaa syksyä! Koitetaan nauttia seniorilemmikkien kanssa hyvistä päivistä ja olla murehtimatta yhteisen retken päättymistä, surra saa mutta vasta kun on sen aika. Ei kissa tai koira odota sitä, milloin askel koskee vaan seuraavaa ateriaa ja mitä mukavaa omistaja arkipäivänä jaksaa ja ehtii tällä kertaa yhdessä puuhailla. Lemmikkien pitäminen on opettavaista alusta loppuun. Eletään hetkessä parhaamme mukaan :). Itsellelläni on taas puuhakas syksy luvassa koska vaihdan työtehtäviä, siirryn koulutuspalveluihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti