maanantai 15. maaliskuuta 2010

CFF 13.-14.3.

No niin, tulipa kehänäyteltyä koko viikonloppu! Tuloksena oli että Hippu valmistui yhdessä näyttelyssä CFA-championiksi tullen kuuden tuomarin arvostelemaksi. Sunnuntaina paikalla oli 3 amerikkalaista tuomaria ja lauantaina oikein pitkämatkalainen japanilainen tuomari jonka tuomaroinnista otin joitain kuvia. Hän on itse abykasvattaja.
Hippu ja häkkinaapurinsa mustasavu egyptin mau Enna.Sitten vielä kuvia viikonlopun yllättäjästä. Noviisina eli ei-CFA-rekisteröitynä kissana kilpaillut pian 5-vuotias maukastraatti Kiia pääsi peräti kolmesti 10 parhaan kastraatin finaaliin. Paras saavutus oli näyttelyn 2. paras kastraatti eli se peittosi jopa erinomaisia persialaisia jotka olivat paikalla hyvin edustettuna. Persialaiset ovat hyvin suosittuja CFA:ssa joten niiden päihittäminen tuosta vaan "pystymetsästä" on aika hienon kissan merkki!Takana on siis mukava näyttelyviikonloppu. Näyttelypaikka oli rauhallinen ja riittävän tilava ja pitkämatkalaiselle on luksusta kun näyttelytila on hotellin yhteydessä. Kotiinpäin pääsimme lähtemään klo 17.00 sunnuntaina joten kaikin tavoin mallikkaasti meni. Tosi kansainvälinen näyttely, ulkomaisia näytteillesettajia oli yhtä paljon ellei enemmänkin kuin suomalaisia näin näppituntumalla.. Myös suomalaisittan eksoottisia rotuja oli paikalla kuten bombay, japanin bobtail ja pari singapuraa.

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia meidänkin tytöistä, kiitos! Ja kiitos myös Kiijan kehuista. Täällä ollaan vieläkin vähän muissa maailmoissa. :)

    VastaaPoista