sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kesäkissat
Näin rennosti kissat köllöttelivät lauantaiaamuna. Minä puolestani tohisin eestaas koska ystäväni Katrin polttareiden välietappi oli meillä. 


Koirilla oli TYYLSÄÄ kun eivät päässeet koheltamaan puutarhaan ihmisten sekaan. Tätä ennen oli tehty hellekeliin nähden melko pitkä lenkki kuitenkin.

Välietapilla kilisteltiin, nautittiin välipalaa, tehtiin morsiamelle muodonmuutos ja lopuksi saimme pikakurssin elävän mallin piirtämiseen croques-luonnosten keinoin.


Tässä muutama tekemämme kroki. Pääasia että oli hauskaa ja saatiin morsian luulemaan että stripparin ne on hommanneet ;) ei nyt sentäs. Luovalle ihmiselle oikeasti luovaa ohjelmaa! Erityiskiitos kivalle mallillemme joka normaalisti toimii opettajana, joskus näinkin päin. Vaatii rohkeutta tulla 13 naisen lauman eteen mutta nopeiden luonnosten tekemisen vaatima keskittyminen kyllä karsi turhat tuhmuudet pois jutuistamme ;). Loppuilta meni keskustassa. Palasin kotiin kahden maissa jolloin taivas oli täynnä aivan erikoista salamointia. Onneksi koirat eivät olleet moksiskaan vaan leikkivät niin kuin ei mitään kunnes alkoi sataa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti